Halo Insurance

På de flesta platser runt om i världen kommer biluthyrningsföretaget då man hyr en bil automatiskt att försäkra dig då du kör fordonet, men de flesta biluthyrningsföretag låter kunden betala en självrisk, som försäkringstagaren får stå för om fordonet blir stulet eller skadat. Denna självrisk för biluthyrning är vanligtvis flera hundra euro och gör det svårt för semesterfirare att uppskatta hur stora kostnaderna kommer att vara vid slutet av semestern.

 

Vårt hyrbilssjälvriskskydd skyddar dig mot dessa extrakostnader. Den ersätter dig upp till 3 500 euro för självrisk (eller 2 500 euro för enskild incident). Detta innebär att då du hyr en bil så kan du avböja det dyra skyddet som du erbjuds vid hyrbilsdisken, i säker vetskap om att du redan har ett skydd.

 

Utöver skyddet mot självrisk, så erbjuder dig våra försäkringar en rad andra förmåner som normalt inte omfattas av andra försäkringar. Dessa inkluderar skydd mot skador på fordonets mest känsliga delar, såsom vindruta, däck, tak och underrede. Med våra försäkringar kan du även dra nytta av en rad extra typer av försäkringsskydd inklusive vägilsketäckning (road rage), utelåsning, hotellutgifter, återlämnande och kompensation om du är utsatt för bilkapning.

 

Våra försäkringar är utformade för att vara så omfattande och flexibla som möjligt. De erbjuder självriskskydd, antingen i Europa eller i hela världen, och är förenliga med alla biluthyrningsföretag. Vid korta resor erbjuds en försäkring för dagligt hyrbilssjälvriskskydd för en bråkdel av det pris som vanligtvis tas ut av hyrbilsföretag för denna typ av skydd. Vid längre resor eller för frekventa resenärer erbjuder ett årligt hyrbilssjälvriskskydd ett extremt bra värde och en oöverträffad flexiblitet året runt.

 

Med vår försäkring finns det verkligen inget behov av att någonsin mer köpa dyra sista-minuten-försäkringar över disk!